Kader Khan is springlevend

Kader-Khan7Op sociale media ontstond gisteren verwarring toen werd gemeld dat acteur Kader Khan zou zijn overleden. Wie het gerucht heeft verspreid is niet bekend, maar de acteur is gezond en wel. Dit meldt de familie van de acteur. Later reageerde ook Kader op de geruchten.

Kader Khan heeft mensen dringend verzocht het bericht niet verder te verspreiden. “Mijn familie is erg bezorgd. Dit nieuws heeft hen zeer van streek gemaakt. De personen die dit gerucht verspreiden moeten ermee stoppen”, aldus de 77-jarige acteur.

Kader, die het meest bekend staat om zijn komedierollen, voegt toe dat “iedereen op een dag doodgaat en wanneer ik kom te overlijden ga ik met al jullie zegeningen”.

Van negatieve rollen tot komedie en karakterrollen, Khan heeft in zijn carriere van vier deccennia ongelooflijk veel verschillende rollen vertolkt. Hij was in 40 jaar te zien in meer dan 350 films, waaronder Coolie, Baap Numbri Beta Dus Numbri, Hum, Bol Radha Bol, Aankhen, Raja Babu en Judwaa. Daarnaast schreef hij ook vele scripts en filmdialogen.

3 REACTIES

  1. Ik ben blij dat hr,Kader Khan springlevend is.
    Namens mijn gezin wensen hr,Khan nog lang en gelukkig.

    Groetjes Hasiena,P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.