Een nieuwe jodi: Ayushmann en Sonam Kapoor

Een nieuwe jodi voor het nieuwe jaar: Ayushmann Khurrana en Sonam Kapoor. En nee, de twee acteurs zijn niet aan het daten, maar zullen samen te zien zijn in een nieuwe productie van Yash Raj Films.

De satire is geschreven door de veelzijdige schrijver-regisseur Habib Faisal, geproduceerd door Aditya Chopra, en wordt geregisseerd door Nupur Asthana. Dit is haar tweede film voor YRF, na haar succesvolle regiedebuut vorig jaar met Mujhse Fraaandship Karoge, onder de banner Y Films.

De vooralsnog titelloze film heeft in de hoofdrollen Rishi Kapoor, Ayushman Khurana en Sonam Kapoor. Dit is voor zowel Ayushmann als Sonam Kapoor hun eerste film met YRF.

De opnames starten in februari en de film staat gepland voor een release ergens in de tweede helft van 2013.

Synopsis
Is het leven op liefde en frisse lucht genoeg?

Mohit Chadhdha (Ayushmann) en Mayera Sehgal (Sonam) zijn ontzettend verliefd en er heilig van overtuigd dat liefde en frisse lucht het enige is wat een mens nodig heeft. Maar Mayera’s vader, V.K. Sehgal (Rishi Kapoor), is het hier niet mee eens.

Wie lacht het laatst in deze romantische komedie wanneer de recessie toeslaat en het gebrek aan geld hun liefde test en ze parten begint te spelen?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.