Meest hitsongs uit films van Akshay Kumar

Het zal geen verrassing zijn, maar de meeste hits van 2012 komt uit films van Akshay Kumar. Akshay heeft dan ook wel vijf grote releases gehad dit jaar.

Ook de muziek van zijn laatste film van dit jaar, Khiladi 786, staat bovenaan de hitlijsten. Het jaar begon goed met de liedjes van Housefull 2, zoals Papa Toh Band Bajaye en Anarkali Disco Chali. Hierna volgenden Rowdy Rathore‘s Chinta Ta Chita Chita en Aa Re Pritam Pyaare, Kafirana uit JOker en de track Go Go Govinda track uit zijn eigen productie OMG Oh My God!

De 45-jarige acteur is blij dat de muziek uit zijn films zo populair is. “Wanneer ik de muziek uit mijn films op straat hoor, dan weet ik dat de soundtrack populair is.”

Akshay wordt door de media zelfs de Chartbuster Hero genoemd. “Als ik naar liedjes luister, dan luister ik als publiek zijnde. Alle credit voor het succes van de nummers gaat naar de componisten die hun best hebben gedaan om met mooie nummers te komen.”

3 REACTIES

  1. Duh, hij maakt ook de meeste films, niet raar… Misschien beter om naar de ratio te kijken [success movies/released movies]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.