De eerste trailer van Bhaag Milkha Bhaag

De allereerste trailer van Bhaag Milkha Bhaag, de biopic over het leven van topatleet Milkha Singh, is uit. Bhaag Milkha Bhaag is geregisseerd door Rakeysh Omprakash Mehra en heeft in de hoofdrollen Farhan Akhtar en Sonam Kapoor.

Het verhaal van Milkha Singh, ook wel bekend als de Flying Sikh, gaat niet alleen over een “bepaalde sport, trofeeën of medailles,” zegt Mehra. “Het gaat over de passie en vuur dat Milkha Singh bezat. Dat is wat ik mensen wil laten zien en ik hoop dat mensen daar iets van kunnen leren.”

Milkha Singh is blij met het eindresultaat en hoopt dat de film mensen zal motiveren en inspireren. “Ik ben heel blij met het resultaat. Ik hoop dat anderen hier motivatie uit kunnen halen. Je moet in jezelf blijven geloven. Als een dorpsjongen zoveel kan bereiken met geringe middelen en vrijwel geen steun, dan kan iedereen dat”, aldus Singh.

Bhaag Milkha Bhaag staat gepland voor een release op 12 juli 2013.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.