Rani Mukherjee ontkent relatie met Aditya Chopra

Na Salman Khan wordt in roddelbladen het meest gesproken over het huwelijk van Rani Mukherjee. Al jaren vraagt de media zich af wanneer de actrice in het huwelijksbootje stapt. Doordat Rani zelf haar lippen stevig op elkaar houdt wordt er flink gespeculeerd over haar relatie met Aditya Chopra.

In een recent interview reageert Rani eindelijk op de roddels. “Aditya is mijn producent en daarnaast een goede vriend.” Maar zeggen ze dat niet allemaal?

Volgens Rani leven we in een wereld vol leugenaars en is iedereen bereid om een leugen te geloven. “Ik kan alleen maar bidden dat de waarheid een dag zal zegevieren. Mijn huwelijk en/of relaties worden als een grote grap gezien. Maar wanneer je deel uitmaakt van de filmindustrie en je een publiek figuur bent geeft dit anderen blijkbaar het recht om over je te schrijven. Ik kan ze toch niet tegenhouden.”

Ze gaat verder over het huwelijk en zegt dat trouwen geen overhaaste beslissing moet zijn. “Toen we bezig waren met de opnames van Kabhi Alvida Nah Kehna realiseerde ik mij dat je niet om de verkeerde redenen moet trouwen. Het huwelijk is geen grap en dus hoor je geen overhaaste beslissingen te nemen.”

Over haar huwelijk en relaties wilt Rani verder niets kwijt, behalve “Ik heb altijd geloofd dat wij in paren op aarde zijn gebracht. Dus degene die voor mij is gemaakt zal ik dan ook een dag tegenkomen. Tot die tijd blijf ik lekker single”, aldus Rani.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.