Dochter Asha Bhosle pleegt zelfmoord

Varsha Bhosle, dochter van de legendarische zangeres Asha Bhosle, heeft zelfmoord gepleegd in Mumbai.

De 56-jarige Varsha heeft zichzelf, naar verluidt, door het hoofd geschoten. De politie bevestigt een schotwond in het hoofd en zegt dat ze op slag dood was. Er is geen afscheidsbrief gevonden.

Varsha was al enige tijd zeer depressief. Een aantal weken geleden werd ze opgenomen omdat ze een overdosis slaappillen had genomen. In 2008 en 2010 deed ze op dezelfde manier eerdere pogingen tot zelfmoord.

Varsha was een columnist voor de website Rediff. Ze schreef tevens voor The Sunday Observer en The Time of India. Daarnaast was ze vrij bekend binnen het theatercircuit, zong ze soms voor Hindi en Marathi films en verscheen vaak met haar moeder op het podium.

Asha Bhosle is momenteel in Singapore voor de voorbereidingen voor een concert. Zij vliegt zo spoedig mogelijk terug naar huis.

Bollywood.nl wenst de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

9 REACTIES

  1. Meena, mensen die zelfmoord plegen zijn niet dom. mensen hebben altijd een commentaar en weten niet wat er door haar heen ging. mensen die zelfmoord plegen hebben het lef ervoor het is wel jammer dat ze het doen. juist wil je deze mensen helpen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.