Single Priyanka Chopra verschijnt tegelijk met Barfi

Actrice Priyanka Chopra heeft recent de laatste hand gelegd aan haar langverwachte album. Op 13 september verschijnt dan eindelijk haar eeste single.

Priyanka’s debuutsingle is getiteld In My City en wordt op 13 september onthuld tijdens de kickoff van donderdagavond Footballavond van NFL Network. Ze werkte voor dit nummer samen met rapper Will.I.Am is te horen. ‘In My City’ is geproduceerd door RedOne en Brian Kennedy.

“Het is een eer te werken met NFL Network en op zo’n fantastische manier mijn debuutsingle te presenteren”, aldus Chopra. “Ik kijk er naar uit om mijn muziek en een vleugje India over te brengen naar Amerika en de voetbalfans.”

Producent Eric Weinberger van NFL Netwerk: “We zijn verheugd om Priyanka’s talent aan miljoenen NFL fans in de Verenigde Staten te laten zien.” ‘In My City’ is het perfecte nummer voor de Kickoff van NFL Donderdagavond Footballavond.”

Het volledige nummer en de bijbehorende video verschijnen later dit jaar.

4 REACTIES

  1. nou acteren kan ze misschien een beetje
    maar zingen kan ze eg nie
    k wee nie wrm mense dat zegge hoor
    want ze heeft een zo’n valse stem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.