Itemnummer Kafirana uit Joker

Eerder deze maand werd het nummer gelekt op het internet en dus besloten de producenten om het meteen als eerste songpromo te tonen. Kaifrana is gezongen door Sunidhi Chauhan en Adarsh Shinde. De muziek is gecomponeerd door Gaurav Dagaonkar met tekst van regisseur Shirish Kunder.

Joker, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Sonakshi Sinha en Shreyas Talpade, staat gepland voor een release op 31 augustus.

De film vertelt het verhaal van Agastya (Akshay Kumar) en zijn mooie vrouw (Sonakshi Sinha). Na jaren keren zij terug naar hun dorp Paglapur in India en komen erachter dat hun dorp van de kaart is verdwenen. Ze bedenken een plan om het dorp weer op de kaart te zetten en wereldberoemd te maken. Paglapur maakt zich klaar voor een van de grootste oplichtpraktijken aller tijden: het verwelkomt buitenaardse wezens.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.