Riteish is komedies zat

“Ik heb er schoon genoeg van!” Dat zegt Riteish Deshmukh over komedies. Sinds de start van zijn carrière is de acteur voornamelijk te zien geweest in komedies, maar hij vindt nu dat het eens tijd wordt om zich in andere genres te laten zien.

“Ik heb er genoeg van. Ik heb genoeg van vervolgfilms en komedies. Ze hebben beiden niets nieuws te bieden voor mij. Als ik alleen maar in komedies en vervolgfilms te zien ben, dan heb ik als acteur niets nieuws meer te bieden. Ik ben mezelf dan alleen maar aan het herhalen.”

Dit jaar was Riteish te zien in Housefull 2 en Tere Naal Love Ho Gaya. Binnenkort is hij te zien in Kya Super Kool Hai Hum en begint hij aan de opnames voor Masti 2 en Total Dhamaal. Allemaal komedies of vervolgfilms op eerdere kassuccessen.

Hij voegt toe dat hij niet compleet stopt met komedies, maar voelt nu wel dat dat eigenlijk het enige is wat hij aan het doen is. “De intentie is natuurlijk om een goede film te maken, of het nu gaat om een vervolg of niet. Maar ik wil nu even stoppen met de komedies. Ik heb geen enkele komedie meer getekend. Ik ben nu in gesprek over een thriller en een romantische film.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.