Rajesh Khanna mag binnenkort ziekenhuis verlaten

Nadat de manager van Rajesh Khanna bekend maakte dat het niet goed ging met de acteur, werd hij de volgende dag direct naar het ziekenhuis gebracht. De familie zegt dat ze dit hebben gedaan omdat de Rajesh Khanna uitgeput was en betere zorg in het ziekenhuis zou ontvangen.

De 69-jarige acteur, die de laatste maanden zeer zwakke gezondheid heeft, mag over een paar dagen naar huis. Dat zegt ex-vrouw Dimple Kapadia. “Het gaat nu veel beter…We hadden hem laten opnemen wegens uitputting en zwakte. Het gaat nu prima en hij mag over een paar dagen naar huis.”

Schoonzoon Akshay Kumar ontkende het nieuws dat het slecht zou gaan met zijn schoonvader en verscheen vrijdag zelfs met hem op het balkon van zijn woning, waar de acteur zwaaide naar zijn fans. Khanna zag er echter zeer zwak uit en werd de volgende dag opgenomen in het ziekenhuis.

1 REACTIE

  1. ik denk niet dat hij nog beter word
    hij heeft een hoge leeftijd bereikt
    maar ik hoop dat het wel goed komt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.