“Groei Indiase Cinema is enorm”

Tijdens de persconferentie IIFA Awards 2012 sprak actrice Bipasha Basu over Bollywood en de Indiase cinema. Zij gaf hierbij aan dat de Indiase Cinema zich de afgelopen jaren flink heeft ontwikkeld en dat haar bereik enorm is gegroeid.

“Deze filmindustrie is langzaamaan enorm gegroeid. Wanneer wij buiten India bezig zijn met opnames of touren met een show worden we altijd met veel liefde ontvangen. Zij zien ons dan ook graag op het podium. Tijdens een show staan ze op hun stoelen om mee te doen en te juichen. Het bereik van de Indiase films is enorm.”

Ze voegt toe dat het publiek nu ook andere filmgenres makkelijker accepteert. “De verhalen die wij vertellen en de manier waarop wij dit doen is veranderd. Ook het publiek accepteert nu meer. Je ziet duidelijk dat een alleen film werkt, wanneer het script goed is. Maar de basis blijft natuurlijk hetzelfde. Wij houden nog steeds van zang en dans.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.