Shahid Kapoor tekent nieuwe film

Shahid Kapoor is niet langer meer werkloos, zoals hij al maanden roept. Hij heeft een nieuwe film getekend en wel van regisseur Bejoy Nambiar.

Bejoy heeft na het onverwachte succes van zijn film Shaitaan niet stilgezeten. Hij werkt momenteel aan de film David, en gaat direct daarna aan de slag met zijn volgende film met in hoofdrol niemand minder dan Shahid Kapoor.

“Ja, ik heb getekend voor Bejoy’s volgende film. Als alles goed gaat, dan beginnen de opnames aan het eind van 2012”, aldus Kapoor.

Ook de regisseur bevestigt dat Kapoor deel uitmaakt van zijn volgende film. “Zodra ik klaar ben met David, begin ik met Shahid aan mijn volgende film.” Ook wil hij nog niets zeggen over het onderwerp of het genre onthullen. “Daar doe ik geen uitspraak over. Ik werk nu met heel mijn hart aan David.”

David heeft in de hoofdrollen Neil Nitin Mukesh, Vikram, Vinay Virmani, Tabu, Monica Dogra en Isha Sharvani.

1 REACTIE

  1. GOH na zijn flop mausam een enorme teleurstelling , want hij kwam na Kaminey niet meer op zijn oude niveau , heb ik besloten om een 3 film ban te doen op hem en dan eens zien of hij nog staat of een gevallen ster is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.