Kleindochter Asha Bhonsle maakt zangdebuut

Onder toeziend oog van haar beroemde oma, niemand minder dan de befaamde zangeres Asha Bhonsle, maakte de 10jarige Zanaya recent haar zangdebuut.

Zanaya begon al op 4-jarige leeftijd met zanglessen. En nog geen zes jaar later maakt ze haar debuut naast Sonu Nigam, Mohit Chauhan, Shaan, Shankar Mahadevan, Kailash Kher en Sunidhi Chauhan op het nummer Salaam Ho Jaaye van componist Shamir Tandon.

Asha Bhonsle is een trotse oma. “Ik hoop dat Zanaya de legende van onze familie levend houdt en uiteraard ook onze muzikale traditie in stand houdt voor de toekomstige generaties. Ik ben blij dat zij heeft mogen zingen voor Shamir, naast andere topzangers uit onze industrie. Ik wens ze allemaal veel succes!”

Zanaya houd van muziek en vond het een prachtige ervaring om in de studio te staan. “Ik hou van muziek. Ik leer muziek van mijn guru’s en van mijn oma Asha Aai. De opnames met oom Shamir waren leuk. Hij is erg aardig en ik voelde mij zeer op mijn gemak.”

En als we de geruchten mogen geloven, dan is dit een zangeresje die wij zeker in de gaten moeten houden de komende jaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.