Chammak Challo is meest gedownload

Dat de soundtrack van Ra.One een megahit was of is eigenlijk, weten we allemaal. De nummers Criminal en Chammak Challo waren verreweg de meest populaire tracks, en uit onderzoek van de Indiase provider Airtel is gebleken dat Chammak Challo zelfs het meest gedownloade nummer en video van het jaar is.

Andere nummers op de lijst van meest gedownload waren Dhinka Chika, Senorita, Zor Ka Jhatka Haye en Teri Meri Meri Teri.

De meest gedownloade ringtone was Kolaveri Di, met 210.000 downloads binnen 18 dagen na de release. In de categorie van meest gedownloade afbeeldingen van het jaar staan Katrina Kaif en Shah Rukh Khan bovenaan de lijst.

Verder staan Deepika Padukone, Kareena Kapoor, Jacqueline Fernandez en Priyanka Chopra in de top vijf van meest gedownloade afbeeldingen van Bollywood actrices en met Salman Khan, Shahid Kapoor, Imran Khan en John Abraham is ook de top vijf onder de acteurs compleet.

1 REACTIE

  1. […] post by charla Posted on Sunday, December 25th, 2011 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.