Zware regens treffen ook Amitabh Bachchan

14

Bollywood - Amitabh BachchanZware moessonregens hebben dinsdag het openbare leven in de West-Indiase metropool Mumbai plat gelegd. Straten en spoorrails, vooral in lager gelegen gedeelten van de miljoenenstad, kwamen onder water te staan. In sommige metrotunnels stond het water bijna een meter hoog. Ook Bollywood ster Amitabh Bachchan heeft last gehad van deze regens. Op zijn weblog schreef de ster gisteren over de wateroverlast die ook de onderste etage van het huis van de Bachchan’s trof.

Voor de komende dagen is hevige regenval en sterke wind voorspeld, die ook andere regio’s in India bedreigen. Vier jaar geleden veroorzaakten moessonregens catastrofale toestanden in Mumbai en omgeving waardoor meer dan duizend mensen omkwamen.

14 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, July 16th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Hij is zo rijk en heeft er last van laat staan de arme mensen die goedkopen zelfopgemaakte huisjes hebben. Echt erg

 3. Vervelend dat Amitabh nu ook de dupe is van de heftige regenbuien en wateroverlast. De armen hebben hier jarenlang last van en leggen zelfs het loodje maar daar horen we weinig over….maar als het om Amitabh gaat is het zogenaamd anders.

  Ik ben benieuwd welke zinvolle acties Amitabh nu onderneemt om betreffende issue op de politieke agenda te krijgen…….zou een mooi gebaar zijn!

 4. Wat reageren deze mensen dom. Mijn inziens heeft het niets te maken met arm en rijk. Voor ieder is het vervelend en naar. Probleem van de armen kan Big B niet alleen helpen. Dit is toch een taak van de Indiase overheid? Of zie ik het verkeerd. Erg domme reactie van de mensen. Deze man heeft dard heel hard gewerkt en heeft nu vermogen. Dit moet hem worden gegund. Of zijn wij jaloers.

 5. Wat erg zeg!
  En hoe zit er met de arme mensen die nu niets meer hebben, hij heeft tenminste de boven verdieping nog.
  Ik vind hem een meelijwekkend type en ik ben met de eerste twee
  reactie’s helemaal eens.
  Ik moet me vaak inhouden om niet grof te worden over zulke mensen.

  JB.

 6. Nou nou…
  Ga es een keer zelf naar india, dan weet je pas waar je hetover hebt.
  Big B is niet rijk geboren hoor… hij heeft hard gewerkt en de nodige opgeofferd.
  Als je een bepaald doel wil bereiken, moet het niet uitmaken of je nou een de sloppewijken of een paleis geboren wordt.
  Jij moet ervoor zorgen dat je je doel gereikt. niet BIG B.
  En die armen daar die willen liever niks doen en arm en zielig zijn en de hele dag bedelen.
  Ik zeg niet dat er geen echte armen zijn … in tegendeel… maar die doen wel hun best. Voor hun vind ik het dan zeker erg. Maar joh wees redelijk … kijk niet vies en scheel naar Big B omdat hij t gemaakt heeft. Op zijn manier doet hij genoeg voor de armen.
  Dat doet een ieder..
  Ik ben in de afgelopen 3 jaar al ruim 25 keer naar india geweest.
  Ik weet waar ik t over heb.
  Heb gebedel komt mij mijn neus uit.. zogenaamd allemaal.
  En het genep en al terwijl onze roets ook van daar is.
  Elke keer weer maak je de walgelijkste dingen mee.
  Als je ziet hoe die mensen daar met elkaar omgaan… omdat ze indruk willen maken op buitenlandenders op de luchthaven. Is niet menselijk…tegek voor woorden.
  Ze moetenleren eerst hun mentalliteit te veranderen voor ze mensen die het wel gemaakt hebben een beetje de schuld van alles geven.

  In nederland gebeurd het ook..
  Als amaliavoor het eerst naar school gaat, staan de kranten,tijdschriften en zeker tv vol hierover.
  Wanneer is er aandacht besteed aan een normaal gezin.. omdat hun kind voor het eerst naar school moet????
  So be realistic not so negative… not good for you..

 7. Ramu: hoezo vind je onze reacties dom? Ik zeg niet dat ik het hem niet gun rijkdom etc, ik bedoelde eigenlijk hij is een ster met veel geld hij heeft er last van dus kun je je dan voorstellen hoe de armen zich voelen er mee moeten leven. Ik begrjip ook wel dat hij niet al de armoedige mensen in india kan helpen maar vind het overdreven dat het meteen overal op de nieuws komt dat er beetje water in zijn woning is gestroomd

 8. overdrijven is ook een vak…misschien probeert hij hierdoor alleen maar media aandacht te trekken voor de problemen binnen de stad, zodat de overheid maatregelen kunnen nemen. Hij heeft zoveel gedaan voor het land en hij maakt gewoon goed gebruik van het feit dat hij een megaster is. Zo krijgt hij dingen gedaan..Mensen denk ff logisch na

  Grtz

  Musafir

 9. ik geef u 100 gelijk >ramu
  hij kan er ook niks aan doen eh !!
  my god da kan iedereen overkomme of kunne jullie het weer voorspellen omg !!

 10. Beste Ramu, waarom zo’n reactie?

  Het onderwerp dat jij aansnijdt is in mijn visie niet aan de orde…ik denk dat je Ayesha ook foutief interpreteert.

  Kern van het verhaal is, dat de armen decennia lang structureel last ondervinden van de hevige regenval en er zelfs aan onderdoor gaan…en niemand die zich om het lot van deze mensen bekommerd. Nu is het huis van Amitabh onder gelopen en is het wel direct een top-issue! Dit is uiteraard heel typisch voor de wijze waarop de media opereert.

  Wat wij bedoelen heeft niets te maken met Amitabh in persoon..uiteraard is het ook vervelend voor hem. Maar het is toch triest, dat de armen niet gehoord worden? En natuurlijk is het een primaire overheidstaak maar die doet er in de praktijk toch niets aan. Het zou voor rijk en arm fantastisch zijn als Amitabh, als levende legende, dit probleem op de politieke agenda kan zetten….hij is uiteraard niets verplicht en dat moge helder zijn.
  Is toch niets anders dan een positief gebaar?

 11. okew het is wel stom dat het nou bij hem valt maargoed hij zal er niet de meeste last en schade aan overhouden dat zulle eerder de arme menze hebbe
  dus ja k denk dat ze een beetje overdrijven dat het voor amita zwaar is misgien vervelend maaar niet zwaar en waarom schrijfen ze het alleen over hem k bedoel er wonen genoeg arme menze en das nog zielger zo i dont get the point maar ja media is altijd gericht op filmsterre en beroemdhede en nie tom de arme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.