Slumdog hoofdrolspelers zijn een koppel

Bollywood sterren Dev Patel en Freida PintoDe Bollywood sterren Dev Patel en Freida Pinto, beiden hoofdrolspelers uit de Oscarwinnende film Slumdog Millionaire, vormen een liefdeskoppel! De moeder van Patel heeft bevestigd dat de twee acteurs elkaar ook in de liefde hebben gevonden, meldde de site van het Amerikaanse showbizzblad People maandag. Patel is onlangs naar Israël gevlogen om daar tijd door te brengen met zijn vriendin. Pinto is daar voor opnamen van haar nieuwe film. In Tel Aviv zagen ooggetuigen dat beide tortelduifjes een aantal uren in een hotel doorbrachten. Vervolgens gingen ze wandelen bij de haven, terwijl ze niet van elkaar af konden blijven.slum_stel

9 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, April 28th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Wat leuk. Ik vind ze echt goed bij mekaar passen. veel geluk samen.
  wens jullie een goede toekomst!

 3. Ahhhhh zooo schattigg,
  ze passen egt goed mAAR jah freida kon wel ietstjes beter maar gord als zij gelukkig zijn whay not;)

  Jai Ho!!
  SDMJ,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.