Hope and a Little Sugar in première

Afgelopen weekend vond in Ahmedabad de première plaats van de Bollywood film “Hope and a Little Sugar”. Bollywood actrice Mahima Chaudhary die een van de hoofdrollen in de film vertolkt, stal de show op de rode loper. “Hope and a Little Sugar” gaat over verboden liefde tussen een fotograaf die Moslim is een een weduwe die Sikh is.

Het verhaal speelt zich af in New York, rond de aanslagen van 11 september. Fiets koerier Ali Siddiqui (Amit Sial) ontmoet de mooie maar getrouwde Saloni (Mahima Chaudhry) die een winkel heeft en hem stimuleert om fotograaf te worden. Ondanks Ali’s geheime liefde voor Saloni, krijgt hij een hechte vriendschap met haar man Harry (Vikram Chatwal). Wanneer Harry echter tijdens de aanslagen van 11 september omkomt, reageert zijn vader (Anupam Kher) – die altijd al een vijandige houding tegenover Moslims heeft gehad – zijn woede af op Ali en dreigt hij een eind te maken aan de ontluikende liefde tussen hem en Saloni.

17 REACTIES

  1. wtf ik word kk erg pissig als ze zoow iets over moslims seguh krijg toggh de tering mensee die dat segguh

  2. ik weet zeker dat het een mooie film is. mahima is een goede actirce en ik heb altijd van haar films gehouden. ze is heel goed in het maken van love story. ze had ook zo,n soort film gemaakt met kajol en adjai devgan. prachtige film was dat. ik ben heel blij dat ze nu weer verschijnt op het scherm, omdat ze het waard is.

  3. ik wil best die film zien, zolang moslims maar niet zwart worden gemaakt in de films, zoals ze dat doen in de meeste bollywoodfilms die over moslims gaan, maarjaa zie wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.