Zoon Bollywood acteur Govinda gaat voor filmcarrière

Yashvardhan Ahuja, de zoon van Bollywood acteur Govinda, maakt zich op voor zijn grote debuut. Govinda denkt dat zijn zoon beter zal worden dan hem.

“Ik heb het gevoel dat hij beter is dan dat ik ben. Hij begrijpt de filmindustrie, de techniek, de planning en weet hoe het allemaal werkt. Hij heeft in London gestudeerd. Ik hoop dat ik andere nieuwkomers kan helpen. Ik ben bezig met een plan om vijf nieuwkomers te laten debuteren.”

Fans hopen Govinda snel op het witte doek terug te zien in een komedie. Maar daar is hij zelf nog niet zo zeker van. “Komedie heeft een plaats gevonden op televisie. Je ziet dat veel schrijvers nu naar televisie gaan, omdat ze daar veel creatiever kunnen zijn. Dat zie je aan het succes van Kapil Sharma en Krishna. Zij hebben een geweldig team achter zich.”

“In Bollywood vind ik Ranveer Singh erg goed in komedie. Hij maakt goede keuzes qua films. En hij heeft een bepaalde klasse dat een groot deel van het publiek aanspreekt en waar zij herkenning in vinden. Zijn manier van doen en zijn komedie past daar ook erg goed bij” aldus Govinda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.