Tiger Shroff viert vandaag zijn 33ste verjaardag

Teaser: Tiger Shroff in Screw Dheela

Tiger Shroff, de populaire Bollywood-acteur en danser die bekend staat om zijn stunts en acrobatische vaardigheden, is vandaag jarig. Hij is geboren op 2 maart 1990 in Mumbai, India en is de zoon van de bekende Bollywood-acteur Jackie Shroff.

Tiger maakte zijn debuut in de filmindustrie met de film “Heropanti” in 2014, waarvoor hij ook een Filmfare Award voor Beste Debuut ontving. Sindsdien heeft hij in verschillende succesvolle films gespeeld, waaronder “Baaghi”, “War” en “Baaghi 2”.

Hij is ook bekend om zijn passie voor fitness en martial arts, en heeft zelfs zijn eigen fitnessmerk gelanceerd genaamd “PROWL”. Naast acteren en dansen heeft Tiger ook verschillende nummers gezongen voor films.

Tiger Shroff wordt geprezen om zijn charisma en talent en is erg populair bij zijn fans vanwege zijn vaardigheden op het gebied van vechtsporten en dans. Hij blijft een opkomende ster in de Bollywood-industrie en wordt verwacht nog vele succesvolle films te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.