Toch Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Toch Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Na maanden van geruchten over de cast van de Bollywood komedie Hera Pheri 3 is het verlossende woord eindelijk daar: Akshay Kumar keert terug als Raju. Suneil Shetty en Paresh Rawal kunnen hun geluk niet op.

Kartik Aaryan zou in de schoenen van Akshay Kumar stappen voor dit derde deel. Akshay gaf in november aan niet tevreden te zijn met het script. Fans waren teleurgesteld over dit besluit van de acteur. Ook Suneil Shetty en Paresh Rawal gaven aan dat ze hoopten dat Akshay zijn besluit zou heroverwegen.

De makers wilden echter wel door met de populaire franchise en kozen daarom voor Kartik Aaryan. Maar we gaan dus toch genieten van het legendarische trio: Akshay Kumar, Suneil Shetty en Paresh Rawal.

De eerste film uit de serie kwam uit in 2000, gevolgd door de tweede in 2006. Het succesvolle trio van Akshay, Suniel en Paresh werkte samen aan verschillende films en fans houden van hun chemie en komische timing op het scherm. Zij kunnen dan ook niet wachten op dit derde deel.

De opnames voor Hera Pheri 3 zijn gisteren van start gegaan. De regie is in handen van Farhad Samji.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.