Avatar-regisseur verrast SS Rajamouli: “Als je hier ooit een film wilt maken…”

Avatar-regisseur verrast SS Rajamouli: "Als je hier ooit een film wilt maken…"

De Zuid-Indiase regisseur SS Rajamouli oogst wereldwijde waardering voor zijn kaskraker RRR. Het nummer Naacho Naacho uit de film won niet alleen een Golden Globe, maar Rajamouli kreeg ook een behoorlijk compliment van de regisseur van Avatar; James Cameron.

James Cameron liet Rajamouli weten dat hij RRR niet één, maar twee keer had gezien. Bovendien zei hij dat als hij ooit in Hollywood wil werken, ze moeten connecten.

De clip van het gesprek is online viraal gegaan en is gedeeld door het RRR Twitter-account. Je hoort Cameron zeggen: “Wanneer je kijkt naar al je personages…Onthulling na onthulling. En dan laat je zien wat er daadwerkelijk is gebeurd en waarom ze doen wat ze doen. En de plotwendingen en de vriendschappen. Het is gewoon zo krachtig. Het is een volledige show. Dat vond ik geweldig!”

Hij sloot het gesprek af door te zeggen: “Als je hier ooit een film wilt maken, laten we praten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.