Trailer: The Night Manager (17 februari 2023)

Trailer: The Night Manager (17 februari 2023)

De eerste trailer van de serie The Night Manager is uit. Bollywood acteurs Anil Kapoor en Aditya Roy Kapur spelen de hoofdrollen in de officiële Hindi-remake van de gelijknamige Britse serie met in de hoofdrollen Hugh Laurie en Tom Hiddleston.

De plot draait om een voormalige soldaat en nachtmanager van een hotel die wordt gerekruteerd om de bende van een wapenhandelaar te infiltreren. De trailer is intens en volgepakt met actie. Naast Anil Kapoor en Aditya Roy Kapur maken ook Sobhita Dhulipala en Tillotama Shome deel uit van de cast.

De officiële tagline van de flm luidt: Een gevreesde wapenhandelaar, een nachtmanager en een gevaarlijk spel van liefde en verraad – het is showtime!

The Night Manager is gebaseerd op het gelijknamige boek en de serie. Het wordt geregisseerd door National Award-winnende regisseur Sandeep Modi. Aditya Roy Kapur kruipt in de rol van Tom Hiddleston en Anil Kapoor is te zien in de rol die Hugh Laurie vervuld in het origineel.

The Night Manager staat gepland voor een release op 17 februari op Disney Plus Hotstar.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.