Rajkumar Santoshi: “Salman Khan verdient goede scripts”

Rajkumar Santoshi: "Salman Khan verdient goede scripts"

Bollywood regisseur Rajkumar Santoshi en Salman Khan delen een bijzondere band. Het duo werkte samen aan de cultkomedie Andaaz Apna Apna uit 1994. Daarnaast heeft Salman enkele cameo’s gedaan in twee films van Rajkumar: Ajab Prem Ki Gazab Kahani en Phata Poster Nikhla Hero. In 2016 was Rajkumar Santoshi in gesprek met Salman voor twee films, maar daar is helaas niets uit voortgekomen. De filmmaker zegt in een recent interview dat hij heel graag wil samenwerken met Salman.

“Salman Khan is een heel goed mens. Mensen hebben een misplaatst begrip van wie hij is. Voor mij is hij een goede vriend, die nooit ergens nee tegen zegt. Als een persoon in nood contact opneemt met Salman, staat hij aan hun zijde. ‘Bhagwan Ke Ghar Der Hai, Par Andher Nahi. Salman Ka Bhi Aisa Hi Hai’.”

Salman is volgens Rajkumar niet alleen een goed mens, maar ook een goede acteur. “Persoonlijk heb ik het gevoel dat Salman de laatste tijden geen goede scripts krijgt. Bajrangi Bhaijaan was een goed script en daarin was hij geweldig. Hij verdient goede scripts.”

De filmmaker, bekend van klassiekers als Ghayal, Khakhee, Ghatak, Damini, Legend of Bhagat Singh en Andaaz Apna Apna om er maar een paar te noemen, geeft echter toe dat een superster zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt.

“Hij kan een Andaaz Apna Apna en zelfs Lahore: 1947. Maar hij blijft vaak steken in zijn imago. Ik wil niet dat Salman Salman is. Ik wil dat hij het personage is.”

“Hij is een superster, maar hij zou niet in alle films Salman Khan moeten zijn. Kijk naar Bajrangi Bhaijaan, Sultan en Tere Naam. Ja, een imago behouden is belangrijk maar daar heeft hij de Tiger Franchise voor. Ik zou willen dat hij scripts aangrijpt die de acteur in hem uitdagen”, zegt Rajkumar.”

“Ik heb enkele ideeën aan hem voorgelegd. Daar wil ik verder mee aan de slag. Ik ben er klaar voor om een film met hem te maken.”

Rajkumar Santoshi maakt zich nu op voor de release van zijn volgende film getiteld Gandhi Godse. Deze verschijnt op 26 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.