Hrithik Roshan: “Ik dacht dat ik doodging tijdens de opnames van War”

Hrithik Roshan: "Ik dacht dat ik doodging tijdens de opnames van War"

Bollywood acteur Hrithik Roshan vertelt in een interview dat hij zich ‘op de randje van een depressie’ bevond. De acteur herinnert zich nog goed dat hij het gevoel had dat hij ‘doodging’ toen hij aan zijn film War uit 2019 werkte.

In de podcast met zijn fitnesstrainer Kris Gethin vertelt Hrithik over zijn fysieke transformatie en zijn mentale gezondheid tijdens de opnames van zijn film War. Terwijl hij bezig was met de voorbereidingen was hij heel erg gefocust op perfectie. Dat ging niet goed.

“Mijn doel was perfectie te bereiken, maar daar was ik helemaal niet klaar voor. Ik had het gevoel dat ik doodging. Het was een uitdaging om de opnames te voltooien. Na de film kreeg ik last van adrenalinevermoeidheid. Gedurende 3 tot 4 maanden kon ik niet trainen. Ik voelde mij niet goed. Ik stond echt op het randje van depressiviteit en was helemaal de weg kwijt. Toen realiseerde ik mij dat ik iets in mijn leven moest veranderen.”

Hrithik Roshan was voor het laatst gezien in de film Vikram Vedha, samen met Saif Ali Khan en Radhika Apte. Hrithik werkt momenteel aan Fighter waarin hij te zien is naast Deepika Padukone en Anil Kapoor. De actiefilm wordt geregisseerd door Siddharth Anand en staat gepland voor januari 2024.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.