Trailer Pathaan verschijnt op 10 januari

Trailer Pathaan verschijnt op 10 januari

Na dagen van geruchten over de release van Yash Raj Films volgende Bollywood film Pathaan, lijkt het erop dat de trailer van de film op dinsdag 10 januari 2023 verschijnt.

De trailer duurt 2 minuten en 37 seconden. Volgens een insider was de teaser destijds het gesprek van de dag, maar de trailer zal nog veel meer losmaken. De trailer zit boordevol stunts, actie en muziek.

“Pathaan is een film dat bedoeld is voor het witte doek en de trailer zal je laten zien waarom. Het presenteert SRK op een manier zoals we van een superster verwachten. Wees voorbereid op larger-than-life momenten en geweldige confrontaties tussen Shah Rukh Khan en John Abraham, die de antagonist speelt”, aldus de productiemedewerker.

De film, geregisseerd door Siddharth Anand, draait vanaf 25 januari in de bioscoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.