De goede voornemens van Kareena Kapoor Khan voor 2023

De goede voornemens van Kareena Kapoor Khan voor 2023

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft veel goede voornemens voor 2023, maar één goede voornemen waarvan ze hoopt dat deze echt uitkomt.

Zelfs na twee lange decennia in de filmindustrie te hebben doorgebracht, staat Kareena Kapoor Khan nog steeds aan de top van haar kunnen. Ze is het gezicht van vele merken en krijgt nog steeds prachtige rollen aangeboden. Ze is niet te stoppen.

Met het nieuwe jaar voor de deur, deelt Kareena haar voornemen. De actrice deelt openhartig dat ze komend jaar een balans wil vinden tussen werk en privé.

“Het grote voornemen voor 2023 is proberen de balans te bewaren. Het is letterlijk alsof je op één been staat, als je twee kinderen hebt, en je probeert te werken en zoveel dingen doet. Daarnaast wil ik ook tijd doorbrengen met mijn ouders. En veel leuke dingen doen. En gewoon gelukkig zijn. Dat is ook een groot voornemen in het leven. We maken allemaal voornemens, maar de de waarheid is eigenlijk dat een ieders voornemen zou moeten zijn wees vredig, wees gelukkig.”

De actrice geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Gstaad, Zwitserland met Saif Ali Khan en haar twee kleine jongens, Jehangir en Taimur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.