Opnames The Archies voltooid!

Opnames The Archies voltooid!

De opnames van de Bollywood Netflix film The Archies zijn voltooid. De film markeert het debuut van starkids Agastya Nanda, Suhana Khan en Khushi Kapoor.

Regisseuse Zoya Akhtar liet via Instagram weten dat de opnames van haar aankomende film The Archies zijn voltooid. Ze deelde foto’s van de sets. Zoya Akhtar schreef: “Archieeeeeessssss! Film Wrap. Best Crew. Best Cast. Alleen maar dankbaarheid.”

De film The Archies gebaseerd op verhalen uit de gelijknamige populaire strip. De film speelt zich af in de jaren zestig en vertelt een verhaal over vriendschap, liefde, liefdesverdriet en meer. De film gaat in première op Netflix, maar de makers moeten de releasedatum nog bekendmaken.

Bekijk de foto’s:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.