Priyanka Chopra Jonas: “We geven acteurs veel te veel eer.”

Priyanka Chopra Jonas: "We geven acteurs te veel eer."

In een recent interview zegt Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas dat acteurs te veel eer krijgen. En dat het hun taak is leven in het script te blazen.

Priyanka Chopra is een wereldwijd icoon! De actrice, die in 2003 haar Bollywood-debuut maakte met The Hero: Love Story Of A Spy, heeft een lange weg afgelegd. Ze maakte deel uit van internationale projecten, waaronder de serie Quantico en de sciencefictionfilm The Matrix. Ze is binnenkort te zien in Citadel, geproduceerd door de Russo Brothers.
In een recent interview werd Priyanka gevraagd naar hoe het voelt om met de grootste namen ter wereld te werken. Daarnaast sprak ze ook over hoe acteurs veel te veel eer krijgen.

Risico’s nemen
In een interview met Janice Sequeira zegt Priyanka Chopra dat werken met de grootste namen ter wereld je de mogelijkheid geeft om risico’s te nemen.
“Dit heeft niet alleen te maken met werken met de besten in de business in de Verenigde Staten. Ook toen ik in Bollywood werkte, leerde het werken met de beste filmmakers mij hoe ik de beste actrice kon zijn. We geven overigens te veel krediet aan acteurs; acteurs doen niets. Echt niet. Ik heb dit altijd gezegd. Acteurs doen niets’, zegt Priyanka.

Acteurs doen niets
Ze gaat verder in op haar statement. “We werken aan een script dat door iemand anders is geschreven, zeggen de woorden van iemand anders, playbacken liedjes die gezongen zijn door een ander en voeren danspassen uit die door iemand anders zijn gechoreografeerd.”
“We doen vervolgens aan marketing, waar vragen worden gesteld door iemand anders. We worden door iemand aangekleed, haar en make-up worden gedaan. Dus wat doe ik zelf?” vroeg Priyanka zich af.

Acteurs zijn beperkt, maar de ‘druk ligt krankzinnig hoog’
Ze voegt eraan toe dat als acteur het haar taak is om datgene wat er in een script staat tot leven te brengen. “Dus mijn werk speelt zich af tussen de woorden ‘action’ en ‘cut’. Die 30 seconden in een scène, is waar ik mijn rol vervul. En dan kom ik opnieuw in beeld wanneer we de film promoten. Dus ik heb een zeer beperkte rol.”

Desondanks voegt ze toe dat de druk enorm groot is. “En dat is tevens de reden waarom maar heel weinig mensen het kunnen.” Ze geeft toe dat er ‘een dorp voor nodig is’ om de acteurs te maken tot wie ze zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.