Kajol onthult waarom ze aanvankelijk de film Salaam Venky weigerde

Kajol onthult waarom ze aanvankelijk de film Salaam Venky weigerde

Toen actrice en filmmaker Revathy Bollywood actrice Kajol benaderde met Salaam Venky, haar nieuwste project over een moeder en haar zieke zoon, was Kajol’s reactie om deze te weigeren. In Salaam Venky speelt Kajol een moeder die door moeilijkheden vecht terwijl de toestand van haar terminaal zieke zoon (Vishal Jethwa) verslechtert. De film is geïnspireerd op de film Last Hurray van Shrikant Murthy.

Toen het scenario voor de film haar kant op kwam heeft ze de film dus ook echt geweigerd. “Ik heb de film drie dagen lang geweigerd. Ik had zoiets van: Ik doe deze film niet. Ik wil geen film maken waarin mijn kinderen iets overkomt. Dat kan ik niet aan. Het is de ergste nachtmerrie van elke ouder. Dit wens je je ergste vijand niet eens toe, zo’n situatie is het.”

Ze ging echter uiteindelijk overstag vanwege Revathy, die de magie tot leven bracht met haar verhaal. “Toen ik haar eerste film zag, vond ik het helemaal geweldig. Ik had besloten dat mocht ze me ooit benaderen voor een film – ik heb natuurlijk niet het lef om nee tegen haar te zeggen – ze het soort regisseur is met wie ik graag wil werken.”

“Revathy heeft dat vermogen om een situatie te nemen en er iets buitengewoons van te maken, op de meest positieve manier. Het is een serieus onderwerp dat ons bang maakt. Maar ze pakte dit onderwerp en nam de angst weg. De film gaat over de viering van het leven”, aldus Kajol.

Salaam Venky staat gepland voor een release op 9 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.