Ranveer Singh vertelt over zijn casting couch-ervaring

Ranveer Singh vertelt over zijn casting couch-ervaring

Bollywood acteur Ranveer Singh werkt nu alweer 12 jaar in Bollywood en met succes! Maar de reis is niet altijd wat het lijkt. Ook het neefje van Anil Kapoor geeft toe wel eens te maken gehad met de beruchte casting couch. In een recent interview bespreekt hij één van deze benarde situaties.

“Er is dus een man en die stelt voor om elkaar te ontmoeten in een rare tent. Eenmaal daar aangekomen stelt hij mij de volgende vraag: ‘Ben je een harde werker of een slimme werker?’. Ik vond mezelf niet slim, dus ik zei: ‘Ik denk dat ik een harde werker ben.’ Hij zei: ‘Schat, wees slim, wees sexy’. Ik heb meer van dit soort ervaringen gehad in drieënhalf jaar.”

“En ik denk dat het die periode is geweest waardoor ik de kansen die ik nu krijg veel meer waardeer.”

Ranveer Singh is eind dit jaar te zien in zijn nieuwe film Cirkus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.