Kartik Aaryan vervangt Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Kartik Aaryan vervangt Akshay Kumar in Hera Pheri 3

Bollywood acteur Paresh Rawal heeft bevestigd dat Kartik Aaryan de hoofdrol zal spelen in het derde deel van de comedy-franchise Hera Pheri.

In een reactie op het bericht van een fan op Twitter met de vraag of Kartik de hoofdrol ging spelen in Hera Pheri 3, zei Paresh: “Ja, het is waar.”

Geruchten over Hera Pheri 3 doen al enkele weken de ronde. Akshay Kumar, die tot nu toe één van de hoofdrollen speelde in de Hera Pheri-franchise, is dus vervangen. Er wordt gezegd dat Akshay niet overtuigd was van het vervolg.

Aanvankelijk had filmmaker Firoz Nadiadwala Hera Pheri 3 aangekondigd met de originele cast bestaande uit Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal. “De film verschijnt heel snel met dezelfde cast – Akshay ji, Paresh bhai en Suniel ji. Het verhaal is af. Het wordt op dezelfde manier gemaakt, met behoud van de onschuld van de personages. We kunnen successen uit het verleden niet als vanzelfsprekend beschouwen. We moeten dus extra voorzichtig zijn als het gaat om de inhoud, het verhaal, het scenario en de personages met hun eigenaardigheden.”

Dit is overigens niet de eerste keer dat Kartik de plaats van Akshay inneemt. Dat gebeurde eerder voor Bhool Bhulaiyaa 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.