Ranveer Singh verlaat YRF Talent Management

Ranveer Singh verlaat YRF Talent Management

Bollywood acteur Ranveer Singh, die ooit zijn debuut maakte met de Yash Raj Film Band Baaja Baaraat, wil niet meer gemanaged worden door het agentschap van YRF. Hij heeft nu getekend bij het Indiase artiestenmagementbureau Collective Artists Network.

“Dit is een hele grote ontwikkeling, omdat deze samenwerking het merk Ranveer Singh samenbrengt met het machtigste managementbureau van het land”, aldus een medewerker van het bureau. “In 12 jaar tijd heeft Ranveer ongelooflijk veel bereikt in zijn carrière en is hij uitgegroeid tot één van de bekendste merken in India. Ranveer wordt beschouwd als één van de beste acteurs in India met een wereldwijd bereik. Collective wil samen met Ranveer bekijken wat we nog meer kunnen bereiken en welke mijlpalen we allemaal kunnen creëren.”

Ranveer is de meest gewenste keuze van veel merken. Sterker nog, hij is het gezicht van 46 merken in het land. Hij verdient hiermee maar liefst 158 miljoen USD. Dat gezegd hebbende, Ranveer is de culturele ambassadeur van India in het Westen met grote wereldwijde associaties met onder andere de FIFA World Cup, NBA, Premier League, UFC, YAS Island en Adidas.

Ondanks het vertrek van Ranveer bij YRF is hij nog steeds erg close met Aditya Chopra. Die vriendschap zal altijd blijven. Zijn laatste film met Yash Raj Films was Jayesbhai Jordaar. Dit bleek geen succes te zijn.

Ranveer werkt momenteel aan de films Cirkus van Rohit Shetty en Karan Johar’s Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.