Derde Dulhania film in de maak?

Derde Dulhania film in de maak?

Volgens de laatste geruchten willen de makers van de Bollywood films Humpty Sharma Ki Dulhania en Badrinath Ki Dulhania opnieuw samenkomen voor een derde deel. En dat niet alleen! Ook Varun Dhawan en Alia Bhatt zien dit idee wel zitten.

“De Dulhania-franchise is buitengewoon speciaal voor Karan, Varun, Alia en Shashank. Het team wil echt samenkomen voor deel 3. Ze hebben onderling een paar ideeën besproken, maar het script is nog niet klaar. Zodra het verhaal af is, starten ze aan de voorbereidingen voor de opnames”, zegt een productiemedewerker.

“Net als de eerste twee delen, zal ook de derde film gericht zijn op romantiek, innemende personages en de algehele onschuld van het verhaal en de personages”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.