Boney Kapoor: “Vergelijk Janhvi niet met haar moeder”

Boney Kapoor: "Vergelijk Janhvi niet met haar moeder"

Boney Kapoor, Bollywood producent en vader van actrice Janhvi Kapoor, ging in een recent interview in op de vergelijkingen die worden gemaakt tussen zijn dochter Jahnvi en haar moeder Sridevi.

De 66-jarige deed het verzoek aan de pers om Janhvo niet te vergelijken met haar moeder. “Iedereen heeft een eigen manier om een personage te begrijpen. Dat was één van de belangrijkste kenmerken van Sridevi. Ook Janhvi kruipt in de huid van haar personages. Ze speelt de rol niet, ze wordt het personage. En dat zie je terug in de groei die ze heeft doorgemaakt als je kijkt naar haar films.”

“De vergelijking met haar moeder is eigenlijk oneerlijk. Het publiek in Noord India maakte pas kennis met Sridevi nadat ze in Zuid-India in al ruim 150-200 films had gewerkt. Ze is ooit begonnen als kindster en heeft een prachtige ontwikkeling doorgemaakt en carrière opgebouwd. Ze had al een bepaald niveau ontwikkeld over hoe je personages kunt begrijpen voordat ze in Noord-India bekend werd. Mijn dochter is net begonnen aan haar carrière. Dus laat haar zichzelf ontwikkelen en vergelijk haar niet met haar moeder.”

Janhvi is momenteel bezig met de promotionele activiteiten voor haar nieuwe film Mili. Deze film staat gepland voor een release op 4 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.