Ranveer Singh: “Ik kan niet geloven dat dit mijn leven is, dat ik acteur ben!”

Ranveer Singh: "Ik kan niet geloven dat dit mijn leven is, dat ik acteur ben!"

In de huidige generatie van Bollywood acteurs is Ranveer Singh de grootste superster. En hij ontvangt veel lof voor zijn geweldige acteerprestaties. Ranveer sleept de één na de andere award binnen. En nu maakt hij al meer dan 10 jaar deel uit van deze filmindustrie. Ondanks dat hij supergelukkig is, wordt de acteur nog iedere dag vol ongeloof wakker dat dit zijn leven is. Ranveer kan nog steeds niet geloven dat hij zijn droom leeft.

“Ik ben gewoon dankbaar dat ik acteur mag zijn en dat is eigenlijk genoeg voor mij. Ik heb altijd gezegd dat het een wonder is dat ik acteur ben geworden. Deze ervaringen gaan mijn stoutste dromen te boven. Soms voelt het surrealistisch. En dat gevoel blijft tot op heden bestaan.”

“Ik kan niet geloven dat dit mijn leven is, dat ik acteur ben en deze dingen mag doen, samenwerken met al deze getalenteerde filmmakers. En het komt allemaal samen in een overweldigende hoeveelheid dankbaarheid die ik heb voor de kansen en zegeningen die ik krijg en heb”, aldus Ranveer.

De afgelopen jaren waren echt opmerkelijk voor Ranveer. Met de liefde voor het vak en de nederigheid die hij meebrengt zal dat de komende jaren ook zo zijn. Sterker nog, in de nabije toekomst zien we Ranveer in een zeer interessante rollen in Cirkus en in Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.