Nora Fatehi gaat optreden tijdens de FIFA World Cup 2022

Nora Fatehi gaat optreden tijdens de FIFA World Cup 2022

De populaire Bollywood danseres en actrice Nora Fatehi is genoemd als één van de artiesten op de FIFA World Cup 2022. Dit maakt haar de enige acteur die India en met name Zuidoost-Azië vertegenwoordigt op het FIFA World Stage in december.

De actrice voegt zich bij Shakira en Jennifer Lopez, die ook bij eerdere ceremonies hebben opgetreden. Er wordt gedacht dat Fatehi India zal vertegenwoordigen.

Nora Fatehi is te zien in de FIFA-muziekvideo waarin ze zingend (Hindi) en dansend het FIFA-anthem zal uitvoeren. Het nummer is geproduceerd door RedOne, één van de meest invloedrijke platenproducenten in de geschiedenis, die ook meewerkte aan FIFA-anthems als Shakira’s Waka Waka en La La La.

Op de Instagram van de Emirati-zanger Balqees Fathi zien we sneak peak van de video, met regionale favorieten Fathi zelf en de Marokkaanse zangeres Manal Benchlikha, naast Fatehi.

Het FIFA World Cup-toernooi, dat naar verwachting meer dan een miljoen bezoekers zal trekken, wordt gehouden van 20 november tot 18 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.