Kareena Kapoor Khan: “Er zijn geen sterren meer. Iedereen is acteur”

Kareena Kapoor Khan: "Er zijn geen sterren meer. Iedereen is acteur"

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan zegt in een recent interview dat de ‘sterrenstatus’ in de filmindustrie niet meer bestaat.

De 41-jarige actrice deed enkele verrassende uitspraken over sterren in Bollywood. “Vandaag de dag zijn er volgens mij geen sterren meer. Iedereen is een acteur. Er is geen garantie meer dat een film met een bepaalde acteur in de hoofdrol een grote opening aan de kassa zal garanderen. Succes en sterrenstatus doen er niet (meer) toe. Je kan 50 miljoen volgers hebben, maar dat maakt je niet de grootste ster in dit land. Helemaal niet zelfs.”

Kareena ging ook in op veranderingen in het filmmaken en dan in het bijzonder de verhalen die worden verteld in Bollywood. “Het publiek wil nu goede content zien. Deze eis is verder aangescherpt tijdens de pandemie en dankzij de content die wordt aangeboden op OTT-platformen. Vandaag de dag staan onze ‘sterren’ op scherp. Niemand kan meer voorspellen wat er gaat gebeuren, welke films het publiek zal aanspreken en in welke richting we moeten denken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.