Laal Singh Chaddha eerder dan verwacht in première op Netflix?

Laal Singh Chaddha eerder dan verwacht in première op Netflix?

De Bollywood film Laal Singh Chaddha is een flop. Aanvankelijk werd gemeld dat de film pas na zes maanden op een streamingsplatform zou verschijnen, maar de makers willen de film nu eerder uitbrengen en wel op Netflix.

Voor de release van Laal Singh Chaddha waren de gesprekken met Netflix in een vergevorderd stadium. Echter, toen Aamir een te hoge prijs vroeg, werden de onderhandelingen stopgezet. Na de slechte respons op de film had Netflix geen interesse meer in de film. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen.

Aamir Khan en Netflix hebben de onderhandelingen hervat. Ze realiseerden zich dat deze deal voor beide partijen wel wat voordelen heeft.

Zo is het voor Aamir Khan van belang dat hij een zo groot mogelijk bereik realiseert. En omdat Netflix wereldwijd enorm veel abonnees heeft is dit één van de betere opties. Netflix heeft inmiddels ook gezien dat de film wel degelijk goed is ontvangen buiten India, wat betekent dat de film door een bepaald publiek wel wordt geapprecieerd. En omdat Aamir Khan een bekend gezicht is bij het Westerse publiek heeft Netflix toch besloten om de film te kopen. De overeenkomst wordt volgende week getekend en binnenkort volgt de bekendmaking.

Volgens insiders is besloten om de film ongeveer acht weken na de bioscooprelease op Netflix uit te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.