Priyanka Chopra Jonas over samenwerking met man Nick Jonas

Priyanka Chopra Jonas over samenwerking met man Nick Jonas

In een recent interview geeft Bollywood actrice Priyanka Chopra antwoord op de vraag of we haar en haar man ooit samen op het witte doek zullen zien of een samenwerking op muzikaal gebied.

Priyanka Chopra en Nick Jonas zijn HET powerkoppel waar iedereen gek op is. Het stel stapte in 2018 in het huwelijksbootje en zijn sinds dit jaar de trotse ouders van een dochter genaamd Malti Marie Chopra Jonas. Hoewel de twee ongelooflijk getalenteerd zijn in hun respectievelijke beroepen – acteren en muziek – zijn ze ook zakenpartners. Maar we hebben het stel nog niet samen zien schitteren op het witte doek of op een album. Waarom?

“Ik werk heel graag met Nick, dus de komende jaren zullen we je misschien verrassen. Maar ik zal nooit met hem zingen.” Toen ze erop werd gewezen dat ook zij een zangeres is zoals haar echtgenoot, grapte Priyanka: “Niet zoals hij! Ik kom niet eens in de buurt. Hij is een muzikaal wonderkind.” Voor wat betreft andere projecten zegt ze: “We zijn samen een heleboel tv- en filmdingen aan het ontwikkelen.”

Zou jij Priyanka Chopra en Nick Jonas samen willen zien schitteren in een film/tv-show of samenwerken aan een single?
Laat het weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.