Deepika Padukone in het tweede deel van Brahmastra?

Deepika Padukone in het tweede deel van Brahmastra?

In de Bollywood film Brahmastra van regisseur Ayan Mukerji worden de hoofdrollen vertolkt door Ranbir Kapoor en Alia Bhatt Maar Ayan is bezig met een trilogie en volgens het laatste nieuws hebben de makers Deepika Padukone gevraagd voor de rol van Parvati in het tweede deel.

Deepika Padukone zou zelfs al hebben getekend. De makers moeten alleen nog op zoek naar een nieuwe MahaDev. Wie ze hebben benaderd willen ze niet zeggen.

“Het eerste deel gaat over Shiva en Isha. Dit zijn andere namen van MahaDev en Parvati. Alle karakters in de triologie zijn met elkaar verbonden. Het is Ayan’s eigen universum dat diep geworteld is in de Indiase mythologie. Deze wereld is anders dan alles wat je eerder in wereldcinema hebt gezien,” aldus een productiemedewerker.

Brahmastra staat gepland voor een release op 9 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.