Bekijk de videoclip van het nummer Dil uit de film Ek Villain Returns

Sinds het nummer Galliyan Returns werd uitgebracht, kijken fans van de Ek Villain-franchise uit naar meer nummers van dit album. Bij het volgende nummer van het album hangt liefde in de lucht. Het nieuwe nummer Dil voegt een vleugje magie en hart toe aan het moessonseizoen en is de perfecte ‘love song’ van het decennium.

Film van Mohit Suri staan bekend om de prachtige nummers. Of het nu Tum Hi Ho (Aashiqui 2), Galliyan (Ek Villain) of Hui Malang (Malang-titelnummer) gaat, de soundtracks van zijn films hebben altijd iets bijzonders te bieden. En nu lijkt het erop dat de geschiedenis zich gaat herhalen met Dil! Het romantische nummer is gecomponeerd door Kaushik-Guddu, gezongen door Raghav Chaitanya en geschreven door Kunaal Vermaa.

Ek Villain Returns, met in de hoofdrollen John Abraham, Arjun Kapoor, Disha Patani en Tara Sutaria, wordt wereldwijd uitgebracht op 29 juli 2022. De film is geregisseerd door Mohit Suri en gezamenlijk geproduceerd door T-Series en Balaji Telefilms.

Bekijk de clip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.