Streamingsrechten van Pathaan verkocht aan Netflix voor Rs. 120 Crore?

Streamingsrechten van Pathaan verkocht aan Netflix voor Rs. 120 Crore?

De langverwachte comeback van Bollywood acteur Shah Rukh Khan met de film Pathaan van Yash Raj Films zorgt voor enorm veel verwachtingen. De release van de film staat gepland voor januari 2023, maar er wordt nu al volop gespeculeerd over de streamingsrechten.

Als we de geruchten mogen geloven, zijn de rechten van Pathaan verkocht aan Netflix voor een duizelingwekkende bedrag van Rs. 1,5 miljoen euro. De makers van de film hebben dit nieuws nog niet bevestigd.

Naast SRK maken ook Deepika Padukone en John Abraham deel uit van de cast in Pathaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.