Ranbir Kapoor wilde Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan zijn

Ranbir Kapoor wilde Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan zijn

Bollywood acteur Ranbir Kapoor maakt zich op voor de release van zijn aankomende film Shamshera, waarin hij te zien is in een nooit eerder vertoonde avatar. In de dagen voorafgaand aan de release van de film heeft Yash Raj Films video’s uitgebracht waarin de 39-jarige acteur vertelt over zijn filmdromen. In de nieuwste video vertelt Ranbir over zijn ambitie om te zijn zoals Bollywood-legendes Amitabh Bachchan en Shah Rukh Khan.

De video begint met Ranbir Kapoor die Amitabh Bachchan imiteert. Vervolgens zegt hij: “Ik wilde Amitabh Bachchan zijn. Toen ik opgroeide, wilde ik Shah Rukh Khan zijn! Uiteindelijk moest ik Ranbir Kapoor zijn.”

Hij vertelt dat hoewel hij opkeek naar deze Hindi-filmhelden, hij uiteindelijk niet de rollen koos waar zij bekend om staan. “Deze Hindi-filmhelden waren mijn echte helden geworden. Alles wat ik deed, van hoe ik me kleedde tot hoe ik sprak, onbewust in alles wat ik deed, werd geïnspireerd door mijn helden.”

“Maar vreemd genoeg , toen ik acteur werd, koos ik niet het soort films dat mijn helden zouden kiezen. Dus ik heb misschien de acteur in mij tevreden gesteld, maar als ik terugkijk naar die 12-jarige door Hindi film geobsedeerde Ranbir heb ik het gevoel dat hij zijn droom nog moet waarmaken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.