Alia Bhatt gaat haar eerste Hollywood-film Heart of Stone opnemen

Alia Bhatt gaat haar eerste Hollywood-film Heart of Stone opnemen

Bollywood actrice Alia Bhatt is niet te stoppen. Haar laatste film Gangubai Kathiawadi was een groot succes, ze is recent in het huwelijksbootje gestapt met Ranbir Kapoor en nu is ze klaar voor het volgende avontuur: Hollywood!

Alia speelt één van de hoofdrollen in de film Heart of Stone. De film is een spionagethriller. De cast bestaat uit Wonder Woman-ster Gal Gadot en Fifty Shades of Grey-ster Jamie Dornan.

Op Instagram deelde Alia Bhatt een zonovergoten selfie vanuit een auto. Ze liet fans weten dat ze klaar is voor de opnames van Heart of Stone en schreef: “En ik ga mijn allereerste Hollywood-film opnemen!!!! Wens mij gelukkkkkk.” Ze deelde de foto ook op haar Instagram stories. Onder de foto schreef ze: “Heart of Stone – here I come”.

De film wordt geregisseerd door Tom Harper (Peaky Blinders).

Alia Bhatt heeft onlangs de opnames van Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani afgerond. Tevens begint ze binnenkort aan de opnames van de film Jee Le Zaraa met Priyanka Chopra en Katrina Kaif. Haar volgende release is Brahmastra van Ayan Mukerjee waarin ze samen met haar man Ranbir Kapoor is te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.