“Haar succes maakt mij blij en trots!,” Anupam Kher over oud-studente Deepika Padukone

"Haar succes maakt mij blij en trots!," Anupam Kher over oud-studente Deepika Padukone

Bollywood acteur Anupam Kher voelde zich een trotse leraar toen hij zijn voormalige leerling Deepika Padukone tegenkwam op Dubai International Airport. Anupam sprak zijn blijdschap uit over het succes van Deepika sinds ze op zijn academie begon.

Anupam Kher deelde foto’s van de ontmoeting op Instagram.

“Blij om de getalenteerde mevrouw @deepikapadukone te ontmoeten op de luchthaven van Dubai! Ze is alumni van @actorprepares en haar succes maakt mij dubbel blij en trots! Jai Ho!”

Deepika, die in 2007 haar acteerdebuut maakte samen met Shah Rukh Khan in Om Shanti Om, studeerde drie maanden aan de filmacademie van Anupam Kher, Actor Prepares. Later werkte ze samen met Anupam aan de film Desi Boyz uit 2011, waar hij de rol van haar vader speelde.

Deepika was voor het laatst te zien in Shakun Batra’s Gehraiyaan. Pathaan, waarin ze samen met Shah Rukh Khan en John Abraham speelt, wordt haar volgende film. Ze werkt ook aan Nag Ashwin’s Project K met Amitabh Bachchan, Prabhas en Disha Patani. Daarnaast heeft ze ook getekend voor Fighter naast Hrithik Roshan en Anil Kapoor.

De volgende film van Anupam Kher is Uunchai, een Sooraj Barjatya-film met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Parineeti Chopra, Danny Denzongpa en Boman Irani.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.