Trailer Bollywood film Laal Singh Chaddha verschijnt 29 mei

Trailer Bollywood film Laal Singh Chaddha verschijnt 29 mei

Als het aan Bollywood acteur Aamir Khan ligt, pakt hij alles zo groot mogelijk aan. Zijn aankomende film, Laal Singh Chaddha, is één van de meest verwachte films van het jaar en uiteraard zorgt Aamir er dan voor dat de promotie van de film op grote schaal plaatsvindt.

Volgens een toonaangevend dagblad op het gebied van entertainment is de perfectionist helemaal klaar om de trailer van zijn aankomende film te tonen tijdens de IPL Finale die op 29 mei is gepland. Voor het eerst in de geschiedenis wordt een trailer van zo’n grote film tijdens zo’n groot wereldwijd toernooi gelanceerd in een cricketstadion.

“De trailer van Laal Singh Chaddha wordt onthuld op 29 mei, de dag van de IPL-finale. De makers van de Aamir Khan-film verzilveren de IPL-vurigheid en hebben bewust besloten om de trailer van hun film tijdens het event te onthullen”, aldus één van de productiemedewerkers.

“De trailer zal live op televisie worden onthuld op Star Sports tijdens de tweede strategische time-out van de finale. Dit is een revolutie en een nieuwe maatstaf in de advertentie- en marketingwereld”, voegt hij toe.

Laal Singh Chaddha staat gepland voor een release op 11 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.