Saif Ali Khan: “Er zijn nog zoveel rollen en genres om te ontdekken”

Saif Ali Khan: "Er zijn nog zoveel rollen en genres om te ontdekken"

In een carrière van drie decennia was Bollywood acteur Saif Ali Khan te zien in verschillende genres. De acteur werkt momenteel aan twee langverwachte projecten – Vikram Vedha met Hrithik Roshan en Adipurush samen met acteurs Kriti Sanon en Prabhas. In een recent interview zegt hij dat hij wil blijven experimenteren met rollen.

“Er zijn nog steeds zoveel rollen en genres om te ontdekken. Maar het gaat niet echt om het genre. Het gaat er om om hetzelfde anders te doen en beter te doen. Dus zelfs als je kijkt naar rollen die ik al heb gedaan, denk ik dat ik ze anders zou benaderen als ik ze nu doe. Het is een spannende tijd en ik kijk uit naar veel dingen (interessante onderwerpen)”, aldus Saif.

Naast zijn werk heeft hij ook nog tijd over voor zijn hobbies. “Naast mijn werk ben ik druk met sporten, koken, chillen met de familie, tv kijken en lezen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.