Koffee with Karan keert niet terug……

Koffee with Karan keert niet terug......

Bollywood regisseur Karan Johar schokte zijn fans via Twitter. Hij maakte bekend dat de Bollywood talkshow Koffee with Karan niet meer terugkeert.

“Hallo, Koffee with Karan maakt al zes seizoenen deel uit van mijn leven, en die van jou. Ik zou willen denken dat we een impact hebben gemaakt en zelfs onze plaats in de geschiedenis van de popcultuur hebben gevonden. En dan is het ook met een zwaar hart dat ik aankondig dat Koffee with Karan niet zal terugkeren.”

Dit nieuws ontving onmiddellijk veel reacties. Velen reageerden sceptisch, terwijl anderen hun verdriet uiten over het einde van een era.

Maar de Koning van Drama is niet zomaar de Koning van Drama. Karan verraste zijn fans vervolgens met het nieuws dat de show overstapt naar het digitale platform Hotstar.

“Koffee met Karan keert niet terug … op tv! Omdat elk geweldig verhaal een goede plottwist nodig heeft, ben ik verheugd aan te kondigen dat seizoen 7 van Koffee With Karan exclusief wordt gestreamd op Disney+ Hotstar!”

“De grootste filmsterren uit heel India keren terug op de bank om onthullingen te maken terwijl ze wat koffie drinken. Er zijn games, geruchten worden besproken en er zijn gesprekken die heel diep gaan, over liefde, verlies en alles wat we de afgelopen jaren allemaal hebben meegemaakt. Koffee With Karan, binnenkort alleen op Disney+ Hotstar. Toedels!”, voegt hij toe.

Het eerste seizoen van de talkshow ging in 2004 in première, met Shah Rukh Khan en Kajol als gasten. In de afgelopen 15 jaar zagen we gasten als Salman Khan, Kareena Kapoor, Karisma Kapoor, Sonam Kapoor, Aamir Khan, Amitabh Bachchan, Deepika Padukone, Twinkle Khanna, Rani Mukerji, Akshay Kumar, Hrithik Roshan, Saif Ali Khan, Sanjay Dutt, Ekta Kapoor , John Abraham, Lara Dutta en nog veel meer plaatsnemen op de meest populaire bank op televisie. En seizoen 7 wordt niet anders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.