Shahid Kapoor over samenwerken met zijn vader Pankaj Kapur

Bollywood acteur Shahid Kapoor over samenwerken met zijn vader Pankaj Kapur

Bollywood acteur Shahid Kapoor is één van de meest lucratieve sterren van Bollywood. Het acteren zit hem in het bloed dankzij zijn ouders Neelima Azim en Pankaj Kapur. En met zijn vader is hij vanaf morgen te zien in de film Jersey.

Dit is niet de eerste keer dat vader en zoon samenwerken. Ze werkten al eerder samen in Mausam (2011), Matru Ki Bijlee Ka Mandola (2013) en Shaandaar (2015). Maar toch is de ervaring iedere keer weer anders.

Onlangs sprak Shahid Kapoor in een interview over de ervaring om te werken met zijn vader. Hij vertelde dat samenwerken met hem alleen intimiderend kan zijn als hij hem ziet als concurrent, maar er valt enorm veel te leren.

“Het is makkelijker om met hem te acteren dan om hem als regisseur te hebben (Mausam). Het was veel relaxter. Tussen de opnames door hadden en we tijd om te chillen en samen een kopje koffie te drinken”, aldus Shahid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.