Aryan Khan gaat webserie regisseren

Aryan Khan gaat webserie regisseren

Aryan Khan, zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft het afgelopen jaar meerdere ideeën ontwikkelt voor Red Chillies Entertainment waarvan een webserie en een door hem geschreven speelfilm. De 24-jarige heeft onlangs een testopname gemaakt in een studio in Mumbai.

“Aryan heeft het script voor dit project geschreven en zal de serie ook regisseren. Tijdens de testopname was duidelijk te zien dat hij zich goed voelt in de rol van regisseur. Hij had het goed voorbereid. Aryan bracht iedereen bij elkaar zodat de crew elkaar goed leerde kennen. Daarnaast was één van zijn doelstellingen om iedereen op een lijn te krijgen en ervoor te zorgen dat iedereen het project begrijpt voordat de opnames echt van start gaan”, aldus een productiemedewerker.

“Hij is erg gepassioneerd over deze nog titelloze show en is al begonnen aan de pre-productie werkzaamheden. Binnenkort worden de daadwerkelijke opnamedata definitief gemaakt”, voegt hij toe.

Ondertussen is Suhana Khan, de dochter van Shah Rukh Khan, druk bezig met de voorbereidingen van haar acteerdebuut. Ze maakt haar debuut met de webserie van Zoya Akhtar, gebaseerd op de Archie Comics.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.